torsdag 26 mars 2009

Vårsneakers

Årets vårsneakers är inköpta, det blev som ni ser en hög modell i år. Skon har sällskap på bilden av boken som J kallat "den bästa bok jag läst på mycket länge". Har bara kommit 60 sidor än men det har börjat lovande. Den bästa bok jag läst på mycket länge är Åsa Linderborgs Mig äger ingen, läste den på förlossningen innan det hade börjat hända något och ömsom grät och skrattade. Med mycket länge menar jag nog ca 5 år eftersom det var ungefär så länge sen jag läste Den vidunderliga kärlekens historia av Carl-Johan Wallgren.

Flickorna somnade enligt den nya sovrutinen ikväll igen! Ikväll låg t.o.m. Alice och gnydde lite men det löste sig ändå. Vi har inte bara världens sötaste döttrar utan också döttrar som förstår redan vid tidig ålder att mor och far behöver lite egentid och att det inte är någon idé att jiddra när pyjamasen är på.

Genomlider för övrigt en sk musikdepression. D.v.s. all musik suger för tillfället, tror att det beror på all infantil schlager man tvingas lyssna på i affärer, caféer etc som gjort att jag måste ta avstånd från hela konstformen ett tag. Musikstopp i minst en vecka anbefalles, ska bara lyssna på barnskrik, min hustru och P1.

1 kommentar:

  1. Hoppas sovrutinen håller - skönt när de somnar i tid!

    Instämmer i schlagerkritiken - blir lite för mkt av det goda..

    Bra blogg förresten!

    /Joakim

    SvaraRadera