fredag 20 mars 2009

Snorsugning

Idag har lilla Ella insjuknat i sitt livs första förkylning med hosta, nysningar och en del snor för att vara en så liten person. Tack och lov finns den behändiga näs-fridan att ta till så snoret kan ta sig ur näsan trots att man inte kan snyta sig. Den har fått gå varm under dagen och Ella kan andas relativt obesvärat. Får se hur natten blir, den lilla feber hon hade under dagen har nu till kvällen försvunnit.
Imorrn ska vi hälsa på våra vänner K och M som har en liten Ellen på 10 månader som vi inte träffat på säkert 3 månader. Kvällen ska tillbringas med Kaggen och Bosse som kommer hit på pizza och Mobbingson.
Ikväll kollade vi på inspelade avsnitt av Lost som vi inte sett än. Var till en början något av ett fan till den serien men nu har det gått för långt. Känns som inte ens författarna kan hålla reda på alla lösa trådar och nu har det varit så långt break här i Sverige att i alla fall jag har svårt att hänga med nu när serien tas upp igen. Blir till att lägga ner, det var kul så länge det varade.
90%(!) skatt på bonusar utbetalade av företag som får statligt stöd. På dom bara Barack!
Kvällens sista rader vill jag tillägna de tappra basketspelarna i Jämtland Basket som trots ett på pappret underlägset lag pressade seriesegraren Norrköping till 4 matcher och 2 övertider. Får en exiljämte att känna sig stolt. Bra jobbat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar