måndag 23 mars 2009

Ett innebandymål är mer än 9 fotbollsditon.

Känns som om att Wanja Lundby-Wedin har absolut 0 trovärdighet kvar och borde därför ta konsekvensen av det och avgå. Hur hon kan välja att dumförklara sig själv för att komma undan? Det tycker jag är märkligast i hela soppan. Ingen i hela det här bonusträsket verkar i och för sig kunna stå för vad dom gör, så fort deras fantasiersättningar blir kända för allmänheten blir det pudelshow. Patetiskt och förstärker bara bilden av dom själva som roffande girigbukar. Tänker på SEB, Posten och nu AMF.

Noterar för övrigt från fotbollens värld att Lasse Lagerbäck och Roland Andersson värderar innebandyspel och norsk försäsong högre än 9 mål i spanska högstaligan varav 3 på de senaste 2 matcherna. Måste kännas inspirerande för Henok Goitom... Henok som för övrigt verkar vara en ung man som bryter mot den gängse bilden av den trajbaltatuerade, tv-spelsspelande och allmänt obildade fotbollsspelaren som vi vant oss vid. I SvD:s artikel om honom för två veckor sedan gav han ett ödmjukt, bestämt och beläst intryck. Befriande med en fotbollspelare som hellre läser en bok på sin lediga tid än spelar FIFA -08 och knappt vet vad statsministern heter, tänker av någon anledning på Chippen...

1 kommentar:

  1. Haha. Kikade på någon debatt i morse. Såg en krumbuktande Wanja med lätt rosiga kinder och dåliga ursäkter. Konstigt att man väljer att hellre dumförklara sig själv än att överhuvudtaget säga någonting som skulle skada AMFs styrelse.

    SvaraRadera