fredag 20 mars 2009

Dödsstraff och Londonderby

Såg i tidningen i morse att delstaten New Mexico avskaffat dödsstraffet. Det var sannerligen på tiden och modigt gjort av Guvernören demokraten Bill Richardsson. Att ta avstånd från dödsstraff har ju varit en omöjlig politisk ståndpunkt i USA om man vill bli vald/omvald. Hoppas det blir annorlunda för den gode Bill.
Londonderby i helgen mellan Spurs och pånyttfödda Chelsea. Spurs knäppte ju tabellfyran Aston Villa borta i förra omgången så en pinne ska inte vara omöjlig här. Smolket i bägaren är att ett sådant resultat gör att Man U känns än mer given som seriesegrare.
På det privata planet blir det en i stort en lugn helg med undantag för söndag eftermddag då vi ska träffa vår tvillingföräldragrupp för första gången sen barnen såg dagens ljus. 8 vuxna och 8 spädisar på 2-4 månader plus 2 syskon på 2 år. Kan bli livat värre!

1 kommentar:

  1. Man U given som seriesegrare!? Jag protesterar högljutt! Ni får gärna ta poäng av Chelski så fixar Liverpool både ligaguld och CL-guld till slut. Troligtvis har jag tagit ett glas för mkt vitt vin men med Vidic avstängd vet man aldrig var ManUre står även en helg som denna när Fulham står för motståndet...

    Kul att du har tagit steget ut i bloggosfären. Fotboll, populärkultur och samhällsfrågor/politik - det låter som något jag kommer att gilla!

    Hälsa J och flickorna!

    /Jonas

    SvaraRadera