söndag 11 oktober 2009

Stand up!

Alice är en fena på att ställa sig upp. Tyvärr har hon lite hybris och släpper taget om sitt stöd lite väl lättvindigt ibland. Appropå stå upp så var vi på stand up i fredags och såg Pablo Francisco med följe. Många skratt blev det även om Pablo själv blev lite tjatig efter ett tag. Han är lite för förtjust i sin egen förmåga att göra alla möjliga ljudeffekter. Förakterna hade dock kortare gig vilket gjorde att de inte tappade fart som Pablo under stundom gjorde.
Babysim idag vilket var debut för tjejerna i vattenreservoarer större än ett badkar. Båda njöt i fulla drag och avskräcktes inte av några kallsupar. Vi var i vattnet i ca 20 minuter och körde lite flytlägen och lät dom bekanta sig med vattnet. Succé!
Lasse Lager avgick som väntat och nu spekuleras det om efterträdare. Om det blir Svennis så svär jag på att jag inte ska se en landskamp så länge han är tränare. Den mannen har givit ordet överskattad ett ansikte med ett girigt flin och risiga tänder (Hur nu det har gått till med tanke på det välfyllda bankkontot. Tandläkarskräck?). Jag håller nog på Erik Hamrén, en man som alltid gjort de lag han tränat bättre och ofta med fartfylld anfallsfotboll. På delad andraplats håller jag Hasse Backe och U21-kaptenen Jörgen Lennartsson. Till den senares fördel är att han känner väl till alla de unga spelare som ska ta över inom kort. Eller varför inte en utländsk tränare?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar