onsdag 7 oktober 2009

Rutinerna

Rutinerna som hemmaman börjar sätta sig. Så här ser dagen ut för oss:
kl 6-7 Uppstigning och frukost. Gröt eller välling.
kl 7-10 Lek som avslutas med fruktstund, banan är favoriten.
kl 10-12 Promenad alternativt besök på öppen förskola (tisdagar). Under promenaden sover Ella och Alice. På tisdagar sover de på väg till och från öfs.
kl 12 Lunch. En burk mat och sen delar de på en fruktdessert.
kl 13-15 Lek eller besök till eller av andra föräldralediga med barn. Ibland går vi en sväng på stan och gör lite ärenden.
kl 15 Mellanmål. Frukt eller naturell yoghurt som blandas med lite frukt.
kl 15-16.30 Tupplur
kl 16.30-18 Lek och mys, J kommer hem!
kl 18 Gröt, ALLTID populärt.
kl 19 Välling och nattning.
kl 19-07 Sover sött i en del bizarra sovpositioner.

Minst tre besök på pottan under dagen, efter frukost, lunch och kvällsgröt. Humöret är oftast på topp men de senaste dagarna har de lärt sig att resa sig upp vilket ofta leder till att de ramlar. Så det blir mycket tröstande om dagarna.

Då avslutningen av Allsvenskan kommer bli infernaliskt spännande och med Gnaget i allra högsta grad inblandade funderar jag på att köra huvudet i sanden och återkomma i ämnet i november. Skulle välkomna en bibehållen formtopp hos Malmö och nyfunnen vinnarmentalitet hos BP och Halmstad... Tar inte AIK full pott i mötena med Gefle (ur form och inget att spela för), Hammarby (usla) och Örebro (ur form och inget att spela för) så förtjänar man inte Lennart Johanssons pokal. Alla dessa matcher går dessutom på Råsunda. Kommer matchen på gamlanya Ullevi bli en ren guldfinal måste det vara den största inhemska klubbmatchen någonsin?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar