fredag 18 september 2009

Rätt till fritid?


"Medietränaren" Paul Ronge rasar idag mot att Mona Sahlin åker till Mallorca och går på en väns 50-årsfest. Hon betalar för flygresa, boende och alla måltider utom den som erbjuds på själva festen. Förstår inte vad Paul tycker att problemet är här. Får toppolitiker inte ha semester? Mona må ha många brister som politiker men här tycker jag nog att hon blir mycket orättvist påhoppad.


Vinner Halmstad BK hemma mot Helsingborg och BP avfärdar Dif på Grimsta kommer en av Hifdif åka ur direkt och den andra kommer att få kvala, att något av de två lagen ska ta in fem alternativt sju poäng på sju omgångar känns mycket osannolikt. Båda dessa klubbar har ledningar som trodde att trupp och tränare skulle klara topp fyra. Tidernas missräkning med viss konkurrens av AIK 2004 och Malmö 1999? Bajens största misstag var nog att anställa Micke Andersson som VD, allt den mannen tar i blir skit. Högst delaktig i Malmös, Norrköpings och Djurgårdens tidigare degraderingar men då som tränare.


Tjejerna tar sig nu snabbt och smidigt runt i hela lägenheten. Åtta lugna och fina månader fick vi men nu lär det bli åka av... På söndag blir det tvillingträff igen. Trevligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar