onsdag 19 augusti 2009

Serieledning

AIK i topp och Djurgården mot degradering, för oss som är äldre än 14 är det rätt normalt. Blir dock glatt överraskad om Gnaget håller distansen ut men samtidigt förefaller laget ha en moral och vilja som gör att man som supporter knappt är orolig trots underläge i match efter match. Det är dessutom bara 11 dagar kvar på transferfönstret och Ivan Obolo är fortfarande kvar. Kan bara Elfsborg slå ut Lazio och gå till gruppspel i Europa league så kan jag eventuellt omvärdera och börja hoppas på allvar.

Spurs står på full pott efter två omgångar (räknar med att man inte tappar 3-1 mot Hull med en halvtimme kvar) vilket inte har hänt på många år. Att premiärsegern kommer mot en titelpretendent känns hoppingivande.

Som motvikt till det naiva nyliberala tramset om vården som vilken vara som helst skriver Göran Rosenberg klokt på DN:s ledarsida.

Imorgon skikar jag iväg J på konferens i tre dagar varför jag och tjejerna får reda oss själva. Kommer garanterat bli körigt ibland men som synes har vi sparat in på blöjbytena genom att börja göra tvåan på potta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar