lördag 18 april 2009

Små människor

Idag hade den nazistiska organisationen Svenska motståndsrörelsen en manifestation eller vad man ska kalla det på Stora torget i Gävle. Naturligtvis var intresset från de förbipassarande gävleborna försvinnande litet för dessa patetiska små idioter till människor. Antalet idioter på torget uppskattade jag till ca 15 personer och man höll i sin fana, delade ut flygblad och var så där allmänt fula och korkade som bara en nynazist kan vara. En överväldigande majoritet av dessa mentala kalhyggen var "män" mellan 18 och 25 men några enstaka "kvinnor" sågs även till.
Undrar hur en dag ser ut för en person som 2009 kallar sig för nazist? Här är ett troligt scenario ur en av dagens aktivisters liv:
8.00 Vaknar, går direkt till spegeln och ser om skäggväxten mirakulöst börjat under natten så Hitelermustaschen äntligen kan börja odlas.
8.05 Sätter sig besviken vid frukostbordet och äter en macka med kaffe eller varm choklad. Bara sånt som kommer från det fina norden ska det vara.
8.30-12 Konstaterar återigen att det inte finns plats på arbetsmarknaden för en jubelidiot, hinner med en del hat mot den lokale pizzeriaägaren som minsann både har fin bil och bor i villa innan det bär iväg till partilokalen för hat i grupp.
13-17 Går runt på stadens gator och skräpar ner med "partiets" propagandaklistermärken. Äter middag på pizzerian eftersom det ändå är gott och relativt billigt, socialbidraget är på tok för snålt för vidlyftigare restaurangvanor.
17-23 Porrsurfar.
24 Somnar och tänker vad härligt det skulle vara att bo i ett Sverige befriat från konstig mat, knäpp musik och spontana människor. Bara pölsa, folkdräkt, dragspelsmusik och kanske ett och annat dansband.

God natt.

2 kommentarer:

  1. Jaha, så dina politiska motståndare är fula, korkade och patetiska? Deras män är inga riktiga män och deras kvinnor inga riktiga kvinnor - och du har bättre skäggväxt. Hur mår du egentligen?

    SvaraRadera
  2. Jag mår bra, tackar som frågar. Inlägget skrevs i viss affekt men jag står för allt utom att jag klankade på hur folk ser ut, det var lågt.
    Att ställa sig på stadens torg och deklarera att man inte fattat ett dugg av sina (minst) nio år i grundskola kan ses som modigt men det dessa clowner visar upp har inget med mod att göra. Bara dumhet.

    SvaraRadera